Om oss

Telge Kickboxning Club startades 2003 av Arto Alahäivälä och Anders Hjälm. Redan från början växte klubben till ca 100 medlemmar. Från 2006 startades ett samarbete mellan Telge Kickboxning och med Tong-Il Taekwon-Do Klubb och föreningen bytte namn till Tong-Il Kampsport Klubb. 2008 bytte föreningen namn till Telge Kampsport Klubb och samtidigt flyttade man till egna lokaler på Höglandsvägen 9 A. 2018 gick föreningarna egna vägar och Telge Kampsport Klubb blev återigen en renodlad Kickboxning och Thaiboxning Klubb och bytte namn till Telge Kick & Thai IF.

Telge Kick & Thai har en inriktning på modern kampsport och motion med inslag av traditionellt tänkande. Våra träningsmetoder skiljer sig från traditionell gymträning genom att vi i kombination med teknikträning och smidighetsövningar använder oss av enkla redskap så som egen kroppsvikt, mittsar och sandsäckar för att bli starka och uthålliga. Vårt mål är att träningen ska vara rolig samtidigt som den ska vara innehållsrik och stimulerande.

Alla som tränar hos oss vet att ett pass ger en allround träning med kondition – smidighet – styrka.

Våra sociala medier